ARTtila


ARTtilan näyttelyt tuovat esille paikallisia taiteilijoita Oulun seudulta, Pohjois-Pohjanmaalta ja Kainuusta. ARTtilan löydät Taidelainaamo- ja myymälä ARTosta.

Kuvassa Maria Maanvalon teoksia.


ARTtila


ARTtilan näyttelyt tuovat esille paikallisia taiteilijoita Oulun seudulta, Pohjois-Pohjanmaalta ja Kainuusta. ARTtilan löydät Taidelainaamo- ja myymälä ARTosta.

Kuvassa Maria Maanvalon teoksia.

Näyttelyt


ARTtila on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 12–18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12–16. Galleriaan on vapaa pääsy. Osoitteemme on Hallituskatu 5, Oulu. Tervetuloa!

Näytä sijainti kartalla

Näyttelyssä nyt

Lauri Arola - Sankarin tuho, ja kuoleman voittaminen!
2.6.-24.6.2021 / ARTtila / Korona aika on ollut kuin pitkä matka Tuonelanjoella (kuolemanjoella)! Kreikkalainen myyttinen tarina Icaros kertoo kuinka Icaros, tavoitellessaan vapautta labyrintistä, nousee liian lähelle aurinkoa ja polttaa siipensä, putoaa mereen ja kuolee. Kalevalassa tarina Lemminkäisestä kertoo kuinka poika, Lemminkäinen, eheytyi Äidin rakastavassa ja huolehtivassa hoivassa. Kalevalassa Lemminkäisen onni ja vapaus, ehkä myös toisten arvostus, tai niin hän ainakin [...] Lue lisää >

Tulevia näyttelyitä

Vasili Reskalenko - Pausa
30.6.-11.7. & 11.-22.8.2021 / ARTtila
Sirpa Heikkinen - Olenko minä huone?
25.8.-19.9.2021 / ARTtila
Päivi Paakinaho - Häämöttää
22.9.-17.10.2021 / ARTtila
Helena Helisten
20.10.-14.11.2021 / ARTtila
Näyttelykuva tulossa
17.11.-12.12.2021 / ARTtila

Menneitä näyttelyitä

Tietoja galleriasta


YHTEYSTIEDOT JA KÄYNTIOSOITE

ARTtila

Hallituskatu 5, 90100 Oulu
puhelin 044 031 3631
[email protected]

Samassa osoitteessa toimivat myös Galleria 5, Pimento ja Taidelainaamo- ja myymälä ARTo. ARTtila ja ARTo Facebookissa: www.facebook.com/taideARTo

Taiteilijoille


NÄYTTELYHAKU JA TILAT

Oulun Taiteilijaseuran näyttelytilat Galleria 5, Pimento ja ARTtila sijaitsevat Oulun keskustassa, viehättävässä keltaisessa puutalossa kulttuuritalo Valveen kupeessa. Samassa osoitteessa on myös seuran Taidelainaamo- ja myymälä ARTo. 

Näyttelyt ovat avoinna yleisölle ke–pe klo 12–18 ja la–su 12–16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa.

ARTtila siirry tarkempiin ohjeisiin

ARTtila sijaitsee Taidelainaamo ja -myymälä ARTon yhteydessä. Näyttelytilaa tarjotaan vain Oulun Taiteilijaseuran jäsenille ja siihen on jatkuva haku. Noin 20 m² huone soveltuu hyvin yksityisnäyttelyille tai enintään kolmen taiteilijan yhteisnäyttelylle.

In English


The exhibitors of ARTtila are local artists from the Oulu area, Northern Ostrobothnia and Kainuu. ARTtila is located at the artotheque and art shop ARTo.

You can find ARTtila in the centre of Oulu, at Hallituskatu 5. Our opening hours are Wed-Fri 12-18 and Fri-Sat 12-16. Free entry. Current exhibitions (in Finnish).

Upper photo: painting by Hanna Schroderus. Lower photo: works by Lauri Rankka.

Ylemmässä kuvassa Hanna Schroderuksen maalauksia ja alemmassa Lauri Rankan teoksia.