Galleria 5


Galleria 5 esittelee nykytaiteen uusimpia virtauksia. Monipuoliset ja korkeatasoiset näyttelyt tarjoavat uutta nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Löydät Galleria 5:n Oulun ydinkeskustasta, kulttuuritalo Valveen kupeesta.


Galleria 5


Galleria 5 esittelee nykytaiteen uusimpia virtauksia. Monipuoliset ja korkeatasoiset näyttelyt tarjoavat uutta nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Löydät Galleria 5:n Oulun ydinkeskustasta, kulttuuritalo Valveen kupeesta.

Näyttelyt


Galleria 5 on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 12–18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12–16. Galleriaan on vapaa pääsy. Osoitteemme on Hallituskatu 5, Oulu. Tervetuloa!

Näytä sijainti kartalla

Näyttelyssä nyt

Jaakko Heikkinen & Heikki Länkinen
13.10.–7.11.2021 / Galleria 5 / ”Teostemme yhteisenä piirteenä on tarinankerronta. Löydämme tarinoita havainnoimalla ympäristöä ja omasta henkilökohtaisesta historiastamme. Joskus kuvissamme esiintyvät muistot eivät ole itse koettuja, vaan ne ovat peräisin esimerkiksi elokuvista tai kirjoista.” Heikki Länkisellä teosten aiheet syntyvät usein elokuvista kuten Dollari-trilogian niin sanotuista spaghetti-westerneistä. Länkisellä on pitkä yli kolmenkymmenen vuoden historia nimenomaan Sergio Leonen (Dollari-trilogian ohjaaja) sekä näyttelijä/ohjaaja [...] Lue lisää >

Tulevia näyttelyitä

Menneitä näyttelyitä

Pirjetta Brander - Mustaa valkoisella
1.9.–19.9.2021 / Galleria 5
Heini Matveinen: Reunahuomioita - Remarks
11.8.–29.8.2021 / Galleria 5
Riikka Anttonen - Attempt to unfold
22.9.–10.10.2021 / Galleria 5

Tietoja galleriasta


YHTEYSTIEDOT JA KÄYNTIOSOITE

Galleria 5

Hallituskatu 5, 90100 Oulu
044 031 3631
[email protected]

Samassa osoitteessa toimivat myös Pimento, ARTtila ja Taidelainaamo- ja myymälä ARTo.
Galleria 5 Facebookissa: www.facebook.com/Galleria5Oulu

Taiteilijoille


NÄYTTELYHAKU JA TILAT

Oulun Taiteilijaseuran näyttelytilat Galleria 5, Pimento ja ARTtila sijaitsevat Oulun keskustassa, viehättävässä keltaisessa puutalossa kulttuuritalo Valveen kupeessa. Samassa osoitteessa on myös seuran Taidelainaamo- ja myymälä ARTo. 

Näyttelyt ovat avoinna yleisölle ke–pe klo 12–18 ja la–su 12–16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa.

Galleria 5 siirry tarkempiin ohjeisiin

Galleria 5:n näyttelyt valitaan avoimen, ammattikuvataiteilijoille suunnatun valtakunnallisen haun kautta kaksi kertaa vuodessa. 

Haku kevätkaudelle 2022 (tammi–heinäkuu) 31.3.2021 mennessä.
Haku syyskaudelle 2022 (elo–joulukuu) 30.9.2021 mennessä. 

Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyille.

In English


Galleria 5 is a space for art exhibitions introducing the latest trends of contemporary art. Diverse and high-class exhibitions offer worth-seeing content all over the year.

Galleria 5 is located in the centre of Oulu, at Hallituskatu 5, on the side of the Kulttuuritalo Valve. Our opening hours are Wed-Fri 12-18 and Fri-Sat 12-16. Free entry.

The exhibitions of Gallery 5 are chosen twice a year with an open call. You can read more about applying.

In the photo are sculptures by Terhi Kaakinen and drawings by Eeva Kaisa Jauhiainen.

Kuvassa Terhi Kaakisen veistoksia ja Eeva Kaisa Jauhiaisen piirustuksia.