• Oulun Taiteilijaseura
    • Galleria 5
    • Pimento
    • ARTtila
    • Taidelainaamo ARTo

    Oulun TaiteilijaseuraOulun TaiteilijaseuraOulun TaiteilijaseuraOulun Taiteilijaseura

    • Taiteilijaseuran etusivu
    • Ajankohtaista
    • Taiteilijat
    • Yhteystiedot
    • Jäsenyys
    • Näyttelyhaku
    • In English
    Taidelainaamon teoksiin
    ✕
    Kompassissa pohjoinen
    13.10.2022

    Taideroskiksia ympäri Oulua

      Ympäri Oulua on sijoitettu 23 Oulun Taiteilijaseuran jäsenten maalaamaa taideroskista – yksi jokaiselle suuralueelle. Taideroskikset on asennettu paikalleen joulukuussa 2021.

      Taideroskisten sijainnit löytää Oulun kaupungin karttapalvelusta. Roskikset saa näkyviin kartalle, kun valitsee ruudun vasemman yläkulma valikosta ”Valitse kartalla näkyvät tiedot” -> ”Kadut ja puistot” -> ”Varusteet” -> ”Taideroska-astiat”.

      Seuran jäsen Jorma Styng ehdotti roskisten maalaamista Oulun kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestykseen viime keväänä. Projekti sai oululaiset äänestäjät puolelleen ja Oulun Taiteilijaseura on toteuttanut sen kaupungin rahoituksella. Oulussa roskiskin voi olla taidetta!

      Taideroskisten ajatuksena on, että roskat päätyisivät yhä useammin kadunvarsien sijaan roskikseen. Projekti on saanut innoituksensa Roska päivässä -liikkeeltä. Liikkeen ajatusmaailman mukaisesti taideroskikset viestivät positiivisuutta ja kiittävät roskansa roskikseen laittanutta ohikulkijaa.

      Taideroskiksia maalaavat paikalliset ammattikuvataiteilijat Oulun Taiteilijaseuran jäsenistöstä. Seuran puheenjohtaja Johanna Pöykkö valitsi jäsenten ehdotusten pohjalta toteutettavat aiheet:

      ”Ehdotuksissa toistui yleinen luontoteema. Päädyin valinnassani niihin ehdotuksiin, joissa aihetta oli työstetty hieman pidemmälle ja taiteellisesti kiinnostavammaksi. Toinen erottuva ryhmä olivat tekstiä sisältävät roskikset, joissa oli ilahduttavasti mietitty Kiitos-tekstin roolia ja sen ottamista voimakkaasti osaksi roskiksen visuaalista ilmettä tai sanomaa. Kolmas ryhmä ovat työstettyä pintaa ja abstraktia ilmaisua sisältävät roskikset. Niissäkin pinta on mietitympi ja kokeilevampi kuin summittainen vapaa värinkäyttö. Neljäs ryhmä ovat omaa taiteellista linjaa jatkavat pienet taideteokset. Roskikset sisältävät viitteitä taiteilijan aiempaan tuotantoon ja avaavat ikkunoita laajempiin tarinoihin.”

      Taideroskiksen toteuttavat taiteilijat ja taideroskisten sijainnit ovat:

      Anni Arffman, Myllyoja, Parkkisenkankaantie
      Kaisu Heikkilä, Haukipudas, Revontie
      Saara Heinonen, Kaijonharju, Yliopistonkatu
      Pia Hentunen, Pateniemi, Koisopuisto
      Hanna Holopainen, Korvensuora, Talvikankaantie
      Jussi Hukkanen, Maikkula, Maikkulantori
      Mari Jäälinoja, Oulunsuu, Värtön uimaranta
      Maija Kantanen, Nuottasaari, Liminganpuisto
      Ilona Kivijärvi, Hiukkavaara, Hiukkavaarankatu
      Riikka Kontio, Pikisaari, Pikisaarentie
      Raine Körkkö, Yli-Ii, Yli-Iin tori
      Maria Maanvalo, Kaukovainio, Hiirihaukantie
      Sanna Manninen, Kaakkuri, Kaakkurintori
      Mervi Niemitalo, Koskela, Toppilansalmenpuisto
      Anna Parkkonen, Höyhtyä, Karjasillanpuisto
      Johanna Pétursdóttir, Kiiminki, Isoahontie
      Aini Pihlajaniemi, Sanginsuu, Sanginsuun koulun piha
      Taru-Carita Pullinen, Kello, Kylätie
      Heidi Stålnacke, Ylikiiminki, Ylikiimingin tori
      Reeta Suvanto, Keskusta, Otto Karhin Puisto
      Jyrki Tammi, Jääli, Jäälintie
      Tiina Vehkaperä, Puolivälinkangas, Paulaharjuntie
      Sanna Vihanto, Oulunsalo, Kauppiaantie


      ANNI ARFFMAN
      Ei kiitos mikromuoville

      Myllyoja, Parkkisenkankaantie
      https://goo.gl/maps/wWX3ukth45G4q6LG8

      Roskapönttöni muistuttaa meitä vedenalaisesta elämästä, ja siitä, että roskiin heittämättömät vapaana leijuvat muoviroskat päätyvät usein mikromuoviksi meriin, mereneläviin ja sitä kautta heihin, jotka mereneläviä käyttävät ravintonaan. Siispä roskat roskiin niin kalatkin kiittävät!

      Teokseni ”Ei kiitos mikromuoville” tyyli edustaa tuotantoni naiivimpaa ja leikkisämpää päätyä, johon olen ottanut mallia aiemmin lapsille suunnittelemistani tietokoneella tehdyistä vektorigrafiikkateoksista. Roskiksen pintaan tuli kuitenkin maalatessa hauskaa käsin maalaamisen siveltimenjälkeä, jonka päätin antaa vapaasti näkyä ja tulla osaksi teosta.

      Olen oululainen monipuolinen kuvataiteilija, ja tilalliset teokset, jollainen roskiskin on, kiinnostavat minua erityisesti.

      KAISU HEIKKILÄ
      Kukkakimppu

      Haukipudas, Revontie
      https://goo.gl/maps/QDfFE8dGUDUry2Zc7

      Olen Kaisu Heikkilä, oululainen kuvataiteilija. Olen lähtöisin Kemijokivarresta, Tervolasta. Materiaalit, viivat ja värit ovat rakkauteni.

      Piirrän, maalaan, muotoilen ja installoin.

      Jos maalaamani roskis laulaisi, niin sen sanat oisi nää: Mä päivin öin kiitän sua, kun sä roskat mulle annat ja kukkakimpun ma sulle siitä ojennan.

      Taideroskiksessani olen käyttänyt peltikattomaalin lisäksi valohohkateippiä ja lakkaa.

      SAARA HEINONEN
      Vanha pitsiliina

      Kaijonharju, Yliopistonkatu
      https://goo.gl/maps/cZeFVwoHpzbheeGH9

      Asun Oulussa ja työskentelen Hiukkavaarassa. Pidän työskennellessäni sattumista ja maanläheisistä jutuista. Tämä roskis on hippusen haaveellinen ja nostalginen, muistellen isoäidin vanhaa pitsiliina.

      PIA HENTUNEN

      Pateniemi, Koisopuisto
      https://goo.gl/maps/vUjVUjSKFFTZydnm6

      Olen sielultani levoton, utelias ja rönsyilevä tyrnäväläinen kuvataiteilija. Ennen kuvataiteilijuutta, valmistuin hyönteistutkijaksi Oulun yliopistosta. Eläinrakkaus ja uteliaisuus kaikkia luonnonilmiöitä, ja ylipäänsä elämää kohtaan, ohjaa tekemisiäni.

      Ajattelen maailman yhtenä suurena ekosysteeminä, jonka pieni osanen ihminen on. Jo ihan pienellä neliösenttimetrillä vieressäni, on ihmeellisiä, aisteiltani piilossa olevia asioita. Tykkään tarjota taiteessani löytöretkiä ”näkymättömiin” asioihin, ja siihen osaan ympäristössämme, jota ei ihan helpolla havaitse.

      Siksi roskikseen valikoitui karhukaisia, hyppyhäntäisiä ja tohvelieläimiä.

      HANNA HOLOPAINEN
      Trash Aid

      Korvensuora, Talvikankaantie
      https://goo.gl/maps/TRudUgUd6o4GiVeG6

      Olen oululainen kuvataiteilija ja tutkin action paintingin taipuisuutta ja etsin monimuotoisia ratkaisuja ilmaista aihelmia ja teemoja niin, että abstrakti ilmaisu pysyttelee edelleen omassa kontekstissaan.

      Taideroskikseni idea on simppeli. ”Trash Aid” on roskaamisen ensiapupakkaus. Auta sitä auttamaan.

      JUSSI HUKKANEN

      Maikkula, Maikkulantori
      https://goo.gl/maps/QdoG28mZirah9ZFT6

      Roskisprojektini maalaus haluaa edustaa tyylillään että aiheellaan katutaidetta ja nostalgista popkulttuuria, samassa pöntössä.

      MARI JÄÄLINOJA
      Avaruuskukka

      Oulunsuu, Värtön uimaranta
      https://goo.gl/maps/YpS1gzwK17MK4PgF8

      Taideroskikseni nimi on Avaruuskukka. Lähtöajatuksena oli löytää roskikselle sellainen ilme, että se herättäisi sopivasti huomiota ympäristössään niin väreillään kuin muodoillaan. Kukka muotona ja aiheena vie ajatukset luontoon, kauneuteen ja iloon. Avaruus puolestaan tulevaisuuteen, voimakkaisiin kontrasteihin ja salaperäisiin näkyihin.

      Olen oululainen taidemaalari ja toiminut vapaana kuvataiteilijana vuodesta 2012. Työskentelen pääasiassa maalaten ja piirtäen. Työskentelyssäni yhdistyy usein abstraktimuoto ja esittävyys, sekä kokeileva ja leikittelevä ilmaisu. Viimeaikaiset työni ovat käsitelleet kasvi- ja luontoaihetta sekä asetelmaa isossa ja pienessä mittakaavassa. Ekologinen ajattelu ja ympäristötietoinen työskentely ovat läsnä teosprosesissani mm. aiheiden ja materiaalivalintojen kautta.

      MAIJA KANTANEN

      Nuottasaari, Liminganpuisto
      https://goo.gl/maps/8KUzCr181ZmBqq25A

      Olen pääasiassa keramiikkaveistosten tekijä Kestilästä, mutta Maalaustyö oli mieluinen projekti joka lähti mielessäni heti syntymään. Ympäristön puhtaus on kauneutta ja ilo silmälle kaikkina aikoina. Hahmot ovat siksi vaatteitta että ovat ajattomia eikä vaatetus sido kuvaa mihinkään aikakauteen. Tämä on Kiitos roskiksen käytöstä silloinkin kun kukaan ei ole sitä kertomassa. Kiitos roskista.

      ILONA KIVIJÄRVI
      Joy Stonelake: Oskia service, 2021

      Hiukkavaara, Hiukkavaarankatu
      https://goo.gl/maps/tz9MXM7S87bAs6A7A

      Maalasin kansakoulussa, open pyynnöstä koulun roskiksia 10 vuotiaana.

      Taitelijana olen välittäjän tehtävässä, kuin silmukka monimuotoisuuuden ketjussa ; luolamaalauksen ajoista kybertulevaisuuteen.

      RIIKKA KONTIO
      Oravan päivät

      Pikisaari, Pikisaarentie
      https://goo.gl/maps/FzbcVYA8sJNL7T4t6

      Riikka Kontio maalaa akryyleillä ja öljyväreillä sekä sisäisistä että ulkoisista havainnoista. Ajoittain hän kasaa kollaaseja vanhojen Suomen kuvalehtien silpuista. Luovan prosessin myötä hän päätyy usein käsittelemään teoksissaan kiusallisen henkilökohtaisia asioita. Kontiota kiinnostaa erityisesti ihmisen mieli, häpeä, hierarkiat ja vuorovaikutus. Kontio on tehnyt maalaustaiteen lisäksi mm. yhteisötaidetta erilaisten kohderyhmien kanssa.

      Käytin pinkkiä, koska pinkki ON IHANAA ja se erottuu aina maisemasta: lumesta, ruskasta, ruskeasta, vihreästä, sinisestä. Oravia, koska oravat ovat meidän lähiluonnossa eläviä, leikkisiä olentoja, joiden ei tarvitse sotkeutua muovinaruihin tai muihin luontoon kuulumattomiin roskiin. Ja oravat ovat niiiiin siiistejä. Mäkin haluaisin tuollaiset korvat ja hännän. Ja ne kerää sapuskaa talven varalle, fiksuja.

      Ja sitten vielä KIITOS suomeksi, koltaksi, viroksi, venäjäksi ja ruotsiksi. Koska näitä kieliä täällä lähialueilla puhutaan äidinkielenä, vaikka joihinkin näistä julkisissa tiloissa tai opasteissa harvemmin törmää. Kielet näkyviksi. Kolttasaame on uhanalainen kieli ja halusin nostaa sen esille.

      RAINE KÖRKKÖ
      Jylsijät

      Yli-Ii, Yli-Iin tori
      https://goo.gl/maps/Vd6FPBPr2tTKUfP18

      Raine Körkkö (1973) on Limingassa asuva kuvanveistäjä, taideopettaja ja kuvataiteilija. Hänen roskiksensa lähtökohtana on sympaattiset supersankari rotat. Roskiksen nimi on ’Jylsijät” Naivistiset ja pop-aiheet ovat usein osana hänen teoksiaan, kuten julkisessa puuveistoksessa, Brunnitorin Godzillassa, ’Lahjattomat harjoittelee’ (2017)

      MARIA MAANVALO
      Mother Earth

      Kaukovainio, Hiirihaukantie
      https://goo.gl/maps/EziYHQ7Rf9FidVZE8

      Olen oululainen taiteilija ja tavallisesti teen temperamaalauksia sekä taidegrafiikkaa.

      Roskisprojektiin osallistuin mielelläni, koska kannan huolta planeetastamme ja ajattelen että meidän tulisi kohdella sitä arvostavammin.

      Roskiksessa sana kiitos onkin osoitettu roskiksen käyttäjän lisäksi Äiti Maalle.

      Olen tehnyt viime aikoina maalaussarjan nimeltä ’Mother Earth’ ja samalla teemalla syntyi myös roskiksen idea. Kuva muodostui lähinnä käytettävissä olleiden roskikseen sopivien materiaalien ehdoilla.

      SANNA MANNINEN

      Kaakkuri, Kaakkurintori
      https://goo.gl/maps/viwbozsP8kAfQEqJ9

      Sanna Manninen (s.1985) on oululainen kuvataiteilija, joka työskentelee pääasiassa piirtäen ja maalaten. Manninen on alun perin kotoisin Kuivasjärveltä. Hän suoritti kuva-artesaanin tutkinnon Torniossa 2005. Myöhemmin hän opiskeli myös tekstiilin valmistusta ja tuotteen suunnittelua Oulussa. Kuvataiteilijaksi hän valmistui Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataidelinjalta vuonna 2015. Mannisen taideroskis on saanut inspiraatiota 60-luvun retrosta värimaailmasta, mummolan virkatuista liinoista ja purkkapakettien etiketeistä. Rakkautta, rauhaa ja roskat roskikseen!

      MERVI NIEMITALO
      Pyhäpihlaja

      Koskela, Toppilansalmenpuisto
      https://goo.gl/maps/YuteYDvWx4N3hpJ78

      Olen taiteilija ja taidekasvattaja, joka työskentelee Hiukkavaaran K2 taiteilijatalossa. Käsittelen teoksissani ihmisen ja ympäristön välistä suhdetta. Maalauksissani käytän antiikin aikaista vahamaalaustekniikkaa. Orgaanisen luonnon ja kasvien merkityksen teemat ovat viime vuosina konkretisoituneet maalausten lisäksi luonnonmateriaaleista toteutettuina kasviveistoksina.

      Roskikseni Pyhäpihlaja nostaa esiin ajatuksen pyhyydestä osana ihmisen luontosuhdetta. Pihlaja oli muinaisille suomalais-ugrilaisille kansoille pyhä puu. Pyhään ei suhtauduta hyödyn näkökulmasta, vaan sillä on arvo itsessään. Se, minkä koemme merkitykselliseksi ja arvokkaasti, siitä pidämme huolta ja sitä vaalimme.

      ANNA PARKKONEN
      Hyvä huhu

      Höyhtyä, Karjasillanpuisto
      https://goo.gl/maps/hW8WNzcpSYzosoiC7


      ’Hyvä huhu’ -nimisessä pöntössä kuvaan tyylitellysti kaupungin lintuja, jotka kiittävät roskan laittamisesta roskikseen. Tästä kaikesta seuraa hyvää, jota alhaalla olevat monen väriset versot kuvaavat.

      JOHANNA PÉTURSDÓTTIR
      Ajatuksenvirta

      Kiiminki, Isoahontie
      https://goo.gl/maps/1XT7JdnB34vDQvNPA

      Olen oululainen 1987 s. kuvataiteilija ja työskentelen Pikisaaren Villatehtaalla. Pääsääntöiset tekniikkani ovat akryyli- ja öljymaalaus sekä keramiikka.Maalauksissani tutkin pintojen, tekstuurien, muotojen ja värien yhteyttä. Kontrastit kiehtovat minua. Viime aikoina olen astunut täysin abstraktin maalaamisen maailmaan ja se on ollut vapauttavaa. Väripalettini on kirkas ja kylläinen, saan väreistä voimaa ja iloa. On ihanaa jos se tunne ja energia välittyy myös taiteeni vastaanottajille. Halusin abstraktin ilmeen taideroskikselleni, koska se on tällä hetkellä minulle ominta ilmaisua. Raikkaat värit on helppo bongata kauempaakin, halusin maalata iloisen ja roskien keruuseen kutsuvan pöntön. Teoksessa pehmeät muodot leikittelevät limittäin, lomittain ja päällekkäin. Pääosassa on värisommittelu, joka on maalatessa lempiasioitani.

      AINI PIHLAJANIEMI
      Pinnan alla luja

      Sanginsuu, Sanginsuun koulun piha
      https://goo.gl/maps/85DbMxrB6aUYX98v6

      Ajan kuluminen – ja kuluneet esineet – kiinnostavat, ja siksipä valitsin roskapöntöistäkin sen kolhiintuneimman ja ruosteisimman.

      Huomasin, että maalia irtoaa ruostekohtien vierestä isoina laattoina, joten päätin tehdä pöntölle täydellisen maalinpoiston. Vanhoja maalikerroksia kaapiessa ja uutta pintaa hioessa oli aikaa miettiä lopullisen maalauksen toteuttamista; työskentelylleni tyypillisesti suunnitelmat vaihtuvatkin prosessin aikana useaan otteeseen.

      Lopulta päädyin maalaamaan pöntön paksulla metallimaalilla, jossa oli niin ruosteenesto-, pohja- kuin pintamaalikin samassa. Halusin kolhuista ja ruosteesta kärsineelle roskikselle lujan suojan vuosiksi eteenpäin. Viimeisen silauksen pöntölle antoivat maalisuihkaisut virkattujen pitsiliinojen läpi sekä ripaus kullan kimallusta ja kiiltävä lakka.

      Pidän lopputuloksessa erityisesti siitä, että vaikka roskis saikin suojaavan ja kiiltävän uuden pinnan, jälkiä eletystä elämästä on vielä näkyvissä…

      Aini Pihlajaniemi (1984) on oululainen kuvataiteilija, jonka taiteen tekemisen välineet vaihtelevat valokuvasta tekstiiliin ja installaatiosta käsitetaiteeseen. Pihlajaniemen töissä voi nähdä ajan kulumisen, keskeneräisyyden, rikkinäisyyden ja eheyden teemoja. Töiden aiheena on useimmiten ihminen tai ihmisen teko. Teoksillaan hän haluaa kyseenalaistaa totuttua sekä herättää yllättäviäkin ajatuksia.

      TARU-CARITA PULLINEN
      Kesä

      Kello, Kylätie
      https://goo.gl/maps/vv1BngqEYfUBupVx8

      Halusin maalata pöntöstäni värikkään, jotta se näkyy kauas. Pirteän värinen roskis tuo iloa harmaaseen vuodenaikaan, mutta toimii myös kesällä. Projekti oli hauska ja innostava. Tyylillisesti työ on jatkumoa aiemmalle maalaustuotannolleni, ja kasviaiheetkin toistuvat töissäni usein.

      HEIDI STÅLNACKE
      Kuluneet

      Ylikiiminki, Ylikiimingin tori
      https://goo.gl/maps/J92Zjq6pKMYb2ccQ6

      Heidi Stålnacke on rovaniemeläissyntyinen (s.1980), Oulussa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Stålnacke keskittyy taiteessaan kierrätysmateriaaleista valmistettuihin veistoksiin ja installaatioihin, joissa valo on keskeisessä roolissa. Teemallisesti hän käsittelee ympäristöpoliittisia uhkakuvia. Luonto näyttäytyy teoksissa roskasta rakentuneina haavekuvina. Teemallisesti synkästä pohjavireestä huolimatta taiteilija pyrkii löytämään kauneutta sieltä, missä sitä tavallisesti ei nähdä. Stålnacken taideroskis kehoittaa pitämään huolta luonnosta. Teoksen nimi on Kuluneet.

      REETA SUVANTO
      Passipo šiula

      Keskusta, Otto Karhin Puisto
      https://goo.gl/maps/UD2uumcz3UTYYSCt7

      Passipo šiula on karjalankielellä ”Kiitos sinulle!”

      Teoksellani halusin nostaa esille Oulun alueen suurta karjalaista yhteisöä. Teoksesta löytyy kaksi Kukkilintua, Kukkien kukkia. Kukkilintu symboloi rakkautta, hyvyyttä ja valoa. Sitä myös kutsutaan sielulinnuksi, viestinviejäksi tämän ja tuonpuoleisen välillä. Keskeltä löytyy maailmanpuu.

      JYRKI TAMMI
      Linnut

      Jääli, Jäälintie
      https://goo.gl/maps/qTxFCTfGtDNwfJHu6

      Olen Hiukkavaaran K2-taiteilijatalossa työskentelevä kuvataiteilija. Tuotantoni koostuu enimmäkseen öljymaalauksista, joiden aiheina ovat ihmiset, eläimet ja erilaiset abstraktit maisemat. Taideroskiksessani olen yhdistänyt pilvitaivasta muistuttavaa abstraktia tekstuuria sekä kuvia talitintistä ja viherpeipoista. Sininen taivas ja vihreät linnut ilmentävät teoksessani ekologista teemaa, joka kytkeytyy sopivasti jätehuoltoasioihin ja taideroskis-hankkeeseen.

      SANNA VIHANTO

      Oulunsalo, Kauppiaantie
      https://goo.gl/maps/ThvrfFYNN3PmC8Uk7

      Olen Sotkamossa toimiva kuvataiteilija, mutta olen tehnyt myös jonkin verran ympäristötaidetta yhdessä nuorten aikuisten kanssa, joiden taideryhmää vedän. Maalaan pääasiassa akryyleillä puulle. Olen viime vuosina tehnyt jonkin verran eläin- ja siluettiaiheita. Viimeisin isompi työurakka on ollut teoskokonaisuus Kainuun uuteen sairaalaan lasten ja nuorten osastolle ja uusi on alkamassa lasten poliklinikalle. Roskikseen tekemäni aihe jatkaa viime aikojen aihepiiriä. Siluetit voi ajatella aukkoina toiseen maailmaan tai linnun jättämänä liikejälkenä. Tässä projektissa tarkoitukseni on esittää luonnon kauneutta ja sitä mistä kannattaa pitää kiinni ja mitä suojella.

      TIINA VEHKAPERÄ

      Puolivälinkangas, Paulaharjuntie
      https://goo.gl/maps/VWpkb3J8JcQ72Taz5

      Tiina Vehkaperä (s.1982) on oululainen kuvanveistäjä, joka laajentaa työskentelyään performanssi-, ympäristö- ja valotaiteeseen. ”Roskapöntön maalaaminen oli miellyttävä poikkeama kuvanveistäjän rakentelemisen arkeen. Materiaaliksi valikoitui erilaiset metallinhohtoiset spraymaalit. Teippauksilla tehty kuviointi jatkaa objektin omia kromiosia ja liukuvärjäyksen innoittajana on ollut pohjoisen maisemamme sävyt.”

      Ajankohtaista seuran näyttelytiloissa

      Jenny Albrecht ja Samuli Arkko: Suuri persenäyttely
      1.2.-19.2.2023 / Galleria 5
      Irina Havaste-Ukkola: Puut ovat runoja
      25.1.-12.2.2023 / ARTtila
      Timo Takala – Kuppi kahvia
      25.1.-12.2.2023 / Pimento

      Liity Oulun Taiteilijaseuran kutsulistalle

      Kutsumme näyttelyavajaisiin sekä lähetämme tietoa tapahtumista. Lue Tietosuojaseloste

        Yhteystiedot


        Oulun Taiteilijaseura -63 ry

        Käyntiosoite:
        Hallituskatu 5, 90100 Oulu
        Avoinna: ke–pe 12–18, la–su 12–16

        +358 44 031 3631
        [email protected]


        Oulun Taiteilijaseura somessa


        Instagram Facebook

        Teosselailu


        Taidelainaamon teoksiin

        Seuran, gallerioiden
        taidelainaamon sivuille


        Oulun Taiteilijaseura

        Galleria 5

        Pimento

        ARTtila

        Taidelainaamo ARTo


        Sivuston sisältö


        Sivukartta

        © 2023 Oulun Taiteilijaseura

        • Oulun Taiteilijaseura
        • Galleria 5
        • Pimento
        • ARTtila
        • Taidelainaamo ARTo
        • Oulun Taiteilijaseura
        • Galleria 5
        • Pimento
        • ARTtila
        • Taidelainaamo ARTo